#PDRkongre2018: Geçmişten Geleceğe Psikolojik Danışman Eğitimi

#PDRkongre2018

Geçmişten Geleceğe Psikolojik Danışman Eğitimi

Türk Psikolojik Danışma ve rehberlik Derneği’nin sahipliğinde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Canik Belediyesinin paydaşlığı ile Samsun’da düzenlenen 20. Uluslararası PDR Kongresi – Geçmişten Geleceğe Psikolojik Danışman Eğitimi; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meslektaşımız Deniz Depboylu, Milli Bakanlığı Bakan Danışmanı Dr. Adem Çilek, Temel eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Bakanlık Daire Başkanımız Ertan Gök, Samsun Valimiz Osman Kaymak ve il protokolü, Türk PDR-Der Şubeleri, PDR çalışanı ve öğrencileri ile gerçekleştirildi.

20. Uluslararası PDR Kongremizin kapanış oturumu  Türk PDR Derneği genel başkanı ve kongre başkanı Prof.Dr. Cengiz Şahin’in moteratörlüğünde, MHP gen. bşk. yrd. psikolojik danışman Deniz Depboylu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, MEB bakan danışmanı Adem Çilek, OMÜ PDR anabilim dalı bşk. Prof.Dr. Seher Balcı Çelik, Türk PDR Der. eski gen. bşk. Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, Canik Belediye bşk. yrd. Alican Usta nın değerlendirmeleri ile ve Türk PDR Der Samsun Şubebi Başkanımız Oğuz Özat’ın kapanışa damga vurararak salondan büyük destek alan “PDRciler olarak, atama istiyoruz; çağdaş eğitime uygun bir yönetmelik istiyoruz” sözleri tamamlandı.

Kongremizde 1200 katılımcı, 12 farklı ülkeden 870’i kayıtlı, 640 araştırmacı; 387 bildiri, 6 çalıştay, 6 panel ve 1 konferans gerçekleştirmişlerdir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum bırakın