TERAPÖTİK KARTLAR (PERSONİTA) EĞİTİMİ (ONLİNE PROGRAM)

TERAPÖTİK KARTLAR EĞİTİMİ

Türk PDR Derneği Samsun Şubesi’nin desteğiyle Öğr. Üyesi Doç. Dr. Durmuş ÜMMET yönetiminde online Terapötik Kartlar (Personita) Eğitimi açılacaktır. Eğitime yalnızca PDR mezunları ile son sınıf öğrencileri katılabilir.

Eğitim 20 Şubat 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. Eğitime katılmak için materyallerin eğitim tarihinden önce ulaştırılması için en geç 10 Şubat 2021 tarihine kadar kesin kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak ve kayıt olmsk için 0 533 1517470 numaralı telefonu arayınız.

Derneğimiz üyesi olmayan meslektaşlarımız için kayıtlarda diploma ibrazı şarttır.

Eğitimin Detayları

Eğitimci: Öğr. Üyesi Doç. Dr. Durmuş ÜMMET

Eğitim Tarihi: 20 Şubat 2021

Eğitim Saati: 1 gün : 10.00/17.00 saatleri arasında

Eğitim Yeri: Online Zoom Webinar

Personita Kart Eğitimi


Personita kartları terapötik kartlar içinde hem bireysel danışmada hem de çift aile danışmasında en sık kullanılan kartlardan biridir. 77 adet portre ve 44 adet soyut insan figüründen oluşan 2 ayrı kart grubundan oluşmaktadır ve 2 grup ayrı şekillerde kullanılmaktadır. Çocuk, ergen ve yetişkinlerle danışmada kullanılabilen kartlar, çağrışımlar aracılığıyla iç dünyamızı ve anılarımızı harekete geçirmektedir. Bu çağrışımlar danışmada hem danışanı hem de onun öyküsünü almakta oldukça kolaylaştırıcı bir araçtır. Diğer yandan danışanın danışma amaçlarını netleştirmede ve sürecini görmesinde de etkin şekilde kullanılabilmektedir. En çok da duyguların danışma odasına getirilmesini, fark edilmesini ve dışavurumunu sağlamaktadır. Bu eğitimde her iki kart grubunun da farklı yaş gruplarında ve farklı amaçlarla kullanılmasına yönelik beceriler teorik ve uygulamalı olarak ele alınmaktadır.

Yorum bırakın